Om cookies

När du besöker grondalscamping.se sparas viss information om vad du gör på webbplatsen, sk cookies.
Cookies används för att vi ska kunna samla in besöksstatistik och analysera vad som behöver ändras på webbplatsen. IP-nummer och cookies ID är också personuppgifter och du har därför rätt att veta hur vi använder uppgifterna samt hur du kan begränsa användningen.

Olika typer av Cookies

Cookies används på så gott som alla webbplatser och kan vara nödvändiga för att webbplatsen ska fungera optimalt. Det gör det bland annat möjligt att följa vilka sidor som besöks samt möjlighet för dig att spara personliga inställningar för webbplatsen.

På grondalscamping.se används fyra typer av cookies:
Sessionscookies lagras tillfälligt i datorns minne under tiden en besökare är inne på en webbsida. Den försvinner när du stänger webbläsaren.
En varaktig cookie finns kvar på din dator tills den tas bort.
Förstapartscookies kommer från den aktuella webbplatsen och placerar ut cookies i besökarens webbläsare.
En tredjepartscookies kommer från en annan webbplats och placerar ut cookies i besökarens webbläsare. Du kan ställa in din webbläsare så att den blockerar cookies enbart från tredje part.

Besöksstatistik

För att förstå hur webbplatsen används och skaffa underlag för vårt förbättringsarbete samlar vi in statistik om varje besök via statistikverktyget Google Analytics. Uppgifterna innehåller till exempel data om cookies ID, IP-nummer, webbläsare och vilka sidor som blir besökta och sparas i 26 månader.
Mer specifikt använder vi cookies för att identifiera om du är en återkommande besökare eller inte. Vi sparar det unika cookies ID:et i din webbläsare. IP-nummer används för att identifiera geografisk hemvist på våra besökare.

Om du inte accepterar Cookies

Du kan göra inställningar i din webbläsares säkerhetsinställningar så att du antingen inte tar emot några kakor alls eller att du får en fråga varje gång en webbplats försöker placera en kaka på din dator.
I webbläsaren kan du också radera tidigare lagrade cookies, se webbläsarens hjälpsidor för mer information.

Samtycka till hantering av Cookies

Som användare behöver du samtycka till vår hantering av cookies på webbplatsen. Samtycke innebär ett medvetet godkännande och kan återkallas genom att du tar bort cookies i din webbläsare och ber oss radera information om cookies-ID. Vi har en lösning i nedre delen av webbplatsen där du kan ge samtycke till användningen av cookies.

Personuppgiftsansvarig

Gröndals Camping är personuppgiftsansvarig för den personuppgiftsbehandling som sker inom ramen ovan. Om du har frågor om vår behandling, vänligen kontakta oss på info@grondalscamping.se
Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till Datainspektionen.

Följ oss på Instagram