Vår historia

Gröndals Camping & Stugor grundades år 1962 av John Larsson, Michaels farfar. John som bedrev lantbruk förstod tidigt att turismen var något att satsa på. Korna som tidigare hade betat på strandängarna ersattes med tält och husvagnar. Den tidigare ladan från 1850- talet byggdes om till servicehus.

Sedan år 1998 driver Michael och Carina anläggningen i tredje generation. När vi köpte anläggningen var den i stort behov av upprustning, men vi såg hela tiden möjlighet och potentialen. Detta var en oslipad diamant med ett perfekt läge vid havet mitt i Köpingsvik. Efter mycket arbete och investeringar är vi oerhört stolta över vår camping som idag anses vara en av Ölands bästa anläggningar. Vi tycker att vi har det bästa jobbet, att får göra det vi brinner för och ta hand om dig som gäst.

Gröndals Camping & Stugor är idag ett företag som är i ständig utveckling. Vi vill kunna erbjuda dig som gäst en bekväm vistelse oavsett om det gäller camping eller stugor. I allt vi gör ligger omtanke, kvalité och medvetenhet bakom. Vi skapar utefter hur vi själva skulle vilja ha det. Vår vision är att erbjuda en lyxigare campingkänsla med hotellstandard.

Anläggningen har totalt 190 campingtomter med el, varav 11 havstomter och fem stugor. I år firar vi 23 år som campingvärdar.


Varmt välkommen till oss!

Michael & Carina

Följ oss