Bad och lek

 

Badstranden

Alla gäster har nära till havet, som längst 150 meter. Vikens skyddade läge gör att det snabbt uppnår en behaglig badtemperatur i den långgrunda bukten. Här går det att bada långt in på hösten.

Badstranden i Köpingsvik är cirka 1,3 km lång och i norra delen finns handikappramp. Den långgrunda badviken med mjuk sand är idealisk för både mindre som större barn. Längs stranden finns flera träd för er som önskar skugga. Du kan välja om du vill sola i sand eller på gräs.

Längs med hela stranden i Köpingsviksbukten finns en strandpromenad med utegym och soffor. Man kan även fortsätta att promenera till Lundegård, det är en underbar promenad längs med havet på 4 km.

Lekplats.

Lekplats för små och stora barn.

Lekplats för alla åldrar

Vi lägger stor vikt på vår fina lekplats. Att leka och vistas utomhus är extra viktigt för barn. Därför satsar vi på en lekplats som hjälper till att ha kul, koppla av och träffa nya vänner.

Lekplatsen på campingen är en naturlig mötesplats för barn och ungdomar. Här vistas barn från tidig morgon till sen kväll. Bredvid lekplatsen finns fotbolls- och volleybollsplan, där det råder full aktivitet hela sommaren.

Ett större grönområde bredvid campingen ger plats att röra sig fritt och uppmuntrar till fysisk aktivitet. Även den långgrunda badviken med mjuk sand är idealisk för både mindre som större barn. Med lekplatsen, stranden och grönområdet runt oss vill vi hjälpa till att skapa en bra vistelse för lek och bad. Nöjda barn ger nöjda föräldrar.

Om ni vill bo närmast lekplatsen välj gata G.

Följ oss på Instagram